Urime per vitin e ri 2013

- Të burgosurit u lirofshin, të sëmurët u shërofshin, të varfërit u pasurofshin, të pikëlluarit u gëzofshin, të hidhëruarit u pajtofshin.. GËZUAR 2013

- Urime viti i ri gjith shqiptarëve posaçërisht familjet e dëshmorëve. Urime dhe shum suksese në 2013!


- Gëzuar festat e fundvitit gjith shqiptarëve kudoqë gjenden gjithandej nëpër botë.

- Viti i ri 2013 uroj të vij me shum fat, lumturi dhe suksese për çdo njeri.

- Urime, Urime, Urime njëqind e një herë.

- Gëzuar o populli më i vjetër në ballkan, gëzuar viti i ri 2013

- Gëzuar o ju që i thoni bukës bukë e ujit ujë. Gëzuar viti i ri 2013 !

- Pranoni urimet më të përzemërta nga ( emri juaj ). Ju dëshiroj një vit të mbarë dhe më të frytshëm.