Si te hapim nje Skype

1. Shkoni te faqja Create an account.
2. Plotesoni fushat e formularit qe ju jepet ne vazhdim. Sa me shum informacione te detajuara qe jepni aq me leht do ta ken miqt tuaj kerkimin dhe gjetjen tuaj neper Skype.
3. Ne fushen Skype Name ju duhet ta shkruani emrin tuaj me te cilin do te identifikoheni gjate punes tuaj ne Skype. Ju sygjerojm ta shenoni nje emer te mire dhe te pelqyer nga ju ngase ne te ardhmen nuk mund te behet ndryshimi i ketij emri. Ky emer duhet te ket prej 6-32 shkronja, ne te mund te perdorni numra po edhe shenja si pike, presje dhe vize.

4. Ne fushen Password ju duhet te shenoni fjalekalimin tuaj pa te cilin nuk do keni mundesi te kyqeni ne llogarin tuaj ne Skype. Fjalekalimi duhet te ket nga 6 deri 20 shkronja dhe esht patjeter te beni kombinim mes shkronjave dhe se paku nje numer.
5. Ne fund lexoni rregullat dhe kushtet e perdorimit te Skype dhe klikoni I agree – Continue.

Llogaria juaj ne Skype u krijua me sukses, shpresojm tju kemi ndihmuar sado pak me ket artikull.
Caste te kendshme ;)