Frizura me bistek

Frizurat me bistek jan trendi i cili i ka kapluar gati te gjitha sferat e modes boteraore, frizura me bistek koheve te fundit shohim edhe te yjet me te medha te muzikes boterore amerikane. Bistekat depertuan edhe ne Hollywood meqe kemi pare shum aktore te famshe te cilat ne nje moment apo ne tjeter u paraqiten me frizura me bistek.



Duke pasur parasysh faktin se frizurat me bisteka jan shum te lehta dhe shum zbavitese per tu rregulluar prandaj themi se esht nje alternative shum e mire per ti zevendesuar me frizurat e thjeshta qe i bejm cdo dite.