Urime per lindjen e djalit

Sot Lindjen e Djalit nga zemëra ta uroj,
Fat dhe lumturi jetë gjat ti uroj
Drita e Diellit rrugën ja ndriçoft,

Si vala e detit te ardht dashuria
si pëllumb i bardh te qoft lumturia
Me gëzime e hare jeten e Gëzoft
Urime Lindjen (emri) e u bafsh 100vj !


Urime lindjen e Djalit
(emri)-t të po sa lindun i uroj Fat, Mbaresi, Shendet, Dashuri dhe Harmoni te perjetshme ne jeten e Ti , dhe me mbar familjen e Ti .Tu rrit nje djal Kombetar me Tradita Malsiet Tu beft 100 vjeçar
(emri)-t i uroj rritje me te mbar me Prinder


Urime lindjen e djalit u rrit me jet të gjat et lumtur fati e lumturija e percjellshin në jet u bëft 100 vjeç.

Kjoft jeteg'jate e i hajrti e u baft ma i mire se baba!

Urime Lindja e djalit u beft edhe 100 vjeq
si dhe shume suksese ne gjitha aspektet e jetes  

Jete te gjate e te lumtur me prinder dhe farefis u befte nje trashegimtar i denjet dhe me plote paseardhes mbas tij,e gezofte paçen dhe misherimin e kombit.