SMS urime per fejes

Urojani fejesën njerzve tuaj më të dashur me urimet më të mira që egzistojn dhe që jan shkruar ndonjëher :

Urima fejsesa dhe gjithë të mirat në të ardhmen e përbashkët.
Urime fejesa dhe bashkim sa me te shpejt, paqi jet te lumtur dhe shum dashuri.
Urime fejesa...ishalla keni jetë të gjatë dhe të lumtur!