Urime per ditelindje per shok

"Gëzuar ditëlindjen,
pritsh dhe shumë vite të tjera në lumturi!"
"Gëzuar Ditën e Lindjes"

"Happy Birthday!
Gezofsh edhe 100 ditelindje te tjera,
plot gezime e frymezime...
Urime!"

"Urime ditelindjen i gezofsh edhe 100 te tjera,
me më te dashurit e tu!"
" Gezuar ditelindjen miku im, qofsh gjithmone i lumtur e gezuar, plot drite e jete ju e familja
suksese ne cdo sfere te jetes,
Be on 100!
Gjithshka te mire
"

"Gezuar ditelindjen....dhe u befsh 100!"
"Gezuar ditelindjen ... me zemer ...!"