Urime per vitin e ri 2012

Festat e fundvitit po afrohen ndërsa ju ende nuk mund ti gjeni fjalët më të bukura për tia uruar vitin e ri njerzve tuaj më të afërt dhe më të dashur për ju. Për kët arsye ne kemi vendosur të përpilojm një listë me urimet më të bukura të mundshme për festat e fundvitit.

- Në muzikën e natës, në terr të zi, në ora 24 ta uroj vitin e ri.

- Vitet kalojn shpejt ,gjërat ngelin me kujtime ,me rastin e kësaj feste pranoni shumë urime.

- Të krahasoj me yjet por vetëm me një ndryshim, ato jan të qiellit ndërsa ti je ylli im.. urime viti i ri.

- Zoti në jetë gjithmon ju ndihmoft ,urime vitin e ri dhe pritshi shumë mot, besimi në Zot kurr mos ju mungoft çka ju don zemra ky vit ju plotësoft.