SMS per vitin e ri 2012

Ja disa sms porosi te shkurtera per urimet e vitit te ri 2012.


- Urime viti i ri 2012 me shum gëzime.

- Një pëllumb i shkruar në dritare troket, hape mos nguro se diçka e mir të pret, në krahët e tij ka një porosi urime viti i ri 2012.

- Një vit i ri oh zot sa kënaqësi, një kapitull i jetës po vazhdon, një vit i ri po na fton, një zemër troket, një telefon cingëron.''URIME VITI I RI 2012''

- Gëzuar festën e vitit të ri e ju uroj çdo të mirë në jetë lumturi,dashuri dhe të gjitha të mirat në jetë.

- Të uroj 12 muaj lumturi, 52 uikende qetësi, 365 ditë dashuri, 8760 orë paqe, 525600 minuta sukses, 31536000 sekonda miqësi.URIME VITI I RI 2012!!!

- Si flladi i leht ju ardht dashuria, si e ëndërroni paqi lumturi në jet urime viti i ri 2012 sot e 100 vjet .

- Tash ësht një terr i zi dhe mbretëron një qetësi, un kam dëshirë ta uroj vitin e ri me gjith dashurinëqë kam për ta. URIME VITI I RI 2012!