Poezi per vitin e ri 2012

Ja edhe disa poezi shum të mira për vitin e ri 2012.

Fjala me e bukur
thuhet ne ora dymbedhjete,
gezuar Viti i Ri
dhe nje lumturi e vertete.
Dil ne dritare
kerko nje deshire
thuaj Zoti im
per mua pak meshire.

Nje yll ne qiell ,sa bukur shendrit,
kjo hene e bukur po na fal kete drite,
qielli i kalter dicka te tregon,
se ke nje shoqe qe asnjeher s'te harron,
Me dashuri vitin e ri ta uron.

Sote nje varg deshirash me kaploj,
por nje e vecoj,
krahe te kem te fluturoj,
atje ku je ti te ndaloj,
vitin e ri te ta uroj.

Fryu era qe perjashta
shkundi perdet e mendafshta
mos kujto se te harrova
kartolinen ta dergova.

Sikur boje te mos kisha,
do ta prisja gishtin tim,
dhe me gjakun qe pikonte,
do te shkruaja kete urim!