Si mund te mesoj anglisht

Po jetojm në një kohë kur shum gjëra që nuk i dijm po i mësojm edhe nga interneti. Në botën e pafund të internetit mundësit jan të shumta, ka materijale dhe resurse të ndryshme që mund ti nevoiten secilit prej nesh. Për ta mësuar gjuhën angleze një nihmë të madhe mund t'ju jep edhe interneti, për kët arsye ne do mundohemi sadopak t'ju udhzojm duke ju treguar disa web-fjalor ku ju mund ti kontrolloni fjalët të cilat nuk i kuptoni në anglisht.


translate.google.com
fjalorshqip.com
argjiro.net/fjalor
shqiperia.com/fjalori.php
fjalor.kengaime.com/
www.tiranachat.net/shqip/fjalor-anglisht-shqip/