Kafeneja jon - Epizodi i fundit

Kafeneja jonë ësht një serial shqiptar satiro-komik që prodhohet nga CMB Productions dhe transmetohet në Radio Televizionin e Kosovës nga një herë në jav me fillim nga ora 20:10.

Aktorët që luajn në kët serial janë : Adem Mikullovci, Ali Ahmeti, Donat Qosja, Teuta Krasniqi, Fatmir Spahiu, Leonora Mehmeti, Astrit kabashi, Irena Cahani, Fatos Kryeziu, Gramos Gashi, Naser Rafuna, Shkumbim Istrefi.

Producent i serialit '' Kafeneja Jonë '' ësht Arzana Kraja, regjisor Lirir Bokshi ndërsa scenaristët jan Astrit Kabashi dhe Ilir Gjocaj.


Më poshtë mund ta shikoni epizodin më të ri nga seriali '' Kafeneja Jon ''