Gazetat Shqiptare ne Maqedoni


Përpiluam një list me gezatat më të njohura dhe më të lexuara shqiptare në Maqedoni.
Lajm ( www.lajmpress.com )
Koha ( www.koha.com.mk )
Koha e re ( www.kohaere.eu )