Si te gjej password te facebook

Si te gjej password te facebook? - Nëse keni problem me kyçjen në akontin tuaj në Facebook atëher egzistojn disa arsye pse ju nuk mund ta bëni këtë.

Hapi i parë që duhet të ndërmerni ësht të provoni në tastierën tuaj mos e keni të kyçur pullën '' Caps Lock '' ngase një pasword i shkruar me shkronja të mdhaja dhe një i shkruar me shkronja të vogla kan shum dallim në mes veti.
Nëse kjo nuk ju ndihmoi ta zgjidhni problemin atëher shkojm me hapin e dytë :
Mund të jet edhe cookies problem, për at arsye nëse përdorni FireFox atëher duhet të veproni kështu :
shkoni te Tools - Options - Privacy dhe klikoni mbi remove individual cookies.
Nëse edhe hapi i dytë nuk ju kryen punë atëher ju duhet me do e mos ta ndryshoni passwordin tuaj në Facebook.
Si ndryshohet passwordi në Facebook ?
Fillimisht klikoni mbi linkun http://www.facebook.com/reset.php
Pas kësaj do të kërkohet nga ju të shënoni email adresën me të cilën jeni të regjistruar në Facebook.
Pasi kësaj Facebook do t'ju dërgoj paswordin tuaj të ri në email adresën e dhënë.