Web faqe për muzika shqip

Me fillimin e zhvillimit të internetit tek shqiptarët web faqet me muzika shqip ishin shum të kërkuara dhe të shumta në numër. Kjo vinte si pasojë e interesit të madh të përdoruesve shqiptar të internetit të cilët bënin
kërkime të shumta në google vetëm e vetëm për ta shkarkuar një këng shqipe falas. Në at kohë portalet muzikore ishin shum fitimprurëse dhe tërhiqnin shum vizitor.
Mirëpo, me paraqitjen e video portalit më të madh në botë Youtube interesimi për faqet e shumta me muzik shqiptare u zvogëlua dhe një numër bukur i madh i kërkuesve të muzikës shqiptare u zhvendosën në Youtube ku i gjenin dhe ende i gjejn gati se të gjitha këngët më të reja shqiptare.
Për mos thën që ka humbur totalisht biznesi i faqeve me muzik shqip ne do ju sygjerojm disa web faqe të cilat kan aritur ti mbijetojn sfidave të shumta, faqet jan këto : degjo.com , zbavitu.net, argetohu.com etj..